Gravidfotografering

Du bär på det absolut största och värdefullaste du någonsin burit på.

Ett mirakel som du ska få följa från dess första hjärtslag genom livets väg. Det är en stor och spännande omställning. Men förutom det faktum att du inom kort kommer ha ditt hjärta på utsidan av kroppen :) så kommer din kropp förändras till något otroligt vackert under dessa 9 månader. Att ha möjlighet att föreviga din vackra kropp är det bästa du kan göra för dig själv och ditt barn.

Så, hur gör man om man aldrig tagit bilder i studio förut?

Om man inte känner sig jättebekväm att stå halvnaken framför kameran?

Jag kan garantera dig att du får en fin upplevelse med mig i studion. Jag har jobbat med gravida i mer än 8 år och har själv varit gravid så jag vet precis hur det är!

För mig är det absolut viktigaste att du känner att du får möjlighet att berätta om dina önskemål, vad som är obekvämt för dig och dina förväntningar på fotograferingen.

Tillsammans lägger vi upp en plan som passar och känns bra för just dig!

 

En annan sak jag tycker är viktig är att du ska veta att inga bilder publiceras eller visas för andra kunder utan din skriftliga tillåtelse! Det gör att du kan fokusera till 100% på att vara dig själv framför kameran utan att känna stress att bilderna kommer användas utan att du vet om det. Däremot blir jag självklart superglad om jag får använda dina vackra bilder för att visa andra vackra gravida vad för typ av bilder jag tar!

Hur går det till?

När du bokar en tid hos mig så börjar vi med att gå igenom vilken typ av bilder du önskar. Detta görs oftast innan den bokade tiden via mail/telefon. På själva fotograferingsdagen så sätter vi oss ner och pratar om vilka förväntningar du har och om du har några speciella önskemål. Vi går igenom ombyten och de alternativ jag erbjuder i min studio. Om du bokat make up och styling gör vi det efter vår genomgång.

Under fotograferingen är det viktiga att du är avslappnad och har kul. Jag förespråkar naturliga positioner och låter dig aldrig stå i en position som är obekväm för dig. 

Beroende på vilket paket du väljer så sitter vi antingen i studion efter fotograferingen och väljer dina bilder tillsammans eller så får du ett noga utvalt webbgalleri där du får välja dina bilder.

Tidsbegränsat erbjudande

Just nu erbjuder jag gravidfotografering för endast 499:-

(Inkl fotografering i studio + 1 digital bild.)

Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på att boka!

För bokning: info@studioparkway.com

Vad får du?

 • Konsultation kring din personliga gravidfotografering

 • Fotografering i studio i 30-60 min

 • Möjlighet att bära unika handgjorda gravidsmycken

 • Lån av gravidklänningar, tyger och blomkransar

 • Val av bilder på plats samma dag

Priser

 

Fotografering i studio 900:-

1 digital bild 499:-

5 digitala bilder 1600:-

10 digitala bilder 1950:-

15 digitala bilder 2400:-

20 digitala bilder 3000:-

25 digitala bilder 3500:-

Bra att veta inför bokning!

 • För att garantera det datum du önskar för gravidfotografering rekommenderar jag att skicka din förfrågan så snart som möjligt.

Ytterligare ett tips är att planera in fotograferingen mellan ca vecka 28-35 - då magen hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka.

 • När vi bestämt ett datum så skickas en bekräftelse. Pga corona tider är det av största vikt att komma symptomfri!

 • Boka gör du genom formuläret längst ner på sidan. 

 •  Vid avbokning senare än 48 timmar debiteras 500:-  Undantag görs vid läkarintyg samt symptom på förkyldning. Byte av tid sker även senast 48 timmar innan bokad fotografering.

 • Partner och/eller eventuella blivande storasyskon är välkomna att vara med på fotograferingen (viktigt att alla är symptomfria).

 • För att garantera bästa service och kvalitet för just dig tar jag endast emot ett begränsat antal gravidfotograferingar per månad då jag är väldigt mån om mina kunder. Det handlar inte bara om att föreviga din graviditet med vackra bilder, utan även om att skapa en upplevelse anpassad just för dig.

Bokningsförfrågan

Håll utkik i skräpposten efter mitt svar då de ibland kan hamna där. Du kan även maila på info@studioparkway.com

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

© 2020 Copyright by Studio Parkway AB