top of page
Gravidfotografering_studioparkway.jpg
Gravidfotografering_studioparkway.jpg

Så, hur gör man om man aldrig tagit bilder i studio förut?

Om man inte känner sig jättebekväm att stå halvnaken framför kameran?

Jag kan garantera dig att du får en fin upplevelse med mig i studion. Jag har jobbat med gravida i mer än 10 år och har själv varit gravid så jag vet precis hur det är!

För mig är det absolut viktigaste att du känner att du får möjlighet att berätta om dina önskemål, vad som är obekvämt för dig och dina förväntningar på fotograferingen.

Tillsammans lägger vi upp en plan som passar och känns bra för just dig!

 

En annan sak jag tycker är viktig är att du ska veta att inga bilder publiceras eller visas för andra kunder utan din skriftliga tillåtelse! Det gör att du kan fokusera till 100% på att vara dig själv framför kameran utan att känna stress att bilderna kommer användas utan att du vet om det.

Däremot blir jag självklart superglad om jag får använda dina vackra bilder för att visa andra vackra gravida vad för typ av bilder jag tar!

Hur ska jag boka en tid när jag inte vet hur jag kommer må framöver i min graviditet?

Det här är en frågeställning som jag ofta möter.

Många gånger tvekar man för att boka en gravidfotografering just för att man inte vet hur man kommer må längre fram (när fotograferingen förväntas ske) samt hur stor/liten magen kommer vara.


Kanske har man mått väldigt dåligt i sin graviditet eller kanske varierar det från dag till dag vilket gör det svårt att planera en fotografering.

Jag tänker såhär, vi kan aldrig veta hur vi kommer må en specifik dag oavsett om det handlar om fysiska eller psykiska besvär.

Däremot kommer vi ångra oss om vi väntar för länge på att boka en gravidfotografering tex då det sen av förståeliga skäl kan vara för sent att fotas.

Jag VET hur det kan vara och hur oförutsägbart det kan vara och är väldigt förstående i sådana situationer. Bokar man en tid några månader/veckor fram och när datumet sen närmar sig känner att “nä jag klarar inte detta”, då kan man absolut skjuta på tiden eller avboka den.

 

Det finns alltså inget tvång att genomföra fotograferingen bara för att man bokat den. Självklart kan du också ventilera dina tankar med mig så pratar vi om det som känns jobbigt och oklart så hittar vi en lösning som passar dig.

Din investering
(gäller gravidfotografering i studio)

 • Konsultation kring din personliga gravidfotografering

 • Fotografering i studio i 30-60 min

 • Lån av gravidklänningar, tyger och blomkransar

 • Val av bilder på plats samma dag (studiofotografering)

 • Snabb leverans inom 1 vecka

Priser

Gravidfotografering startavgift 1700:-

1 digital bild 800:-

5 digitala bilder 3500:-

10 digitala bilder 4000:-

15 digitala bilder 4600:-

20 digitala bilder 5200:-

25 digitala bilder 5800:-

Exempel: Om du vill ha 5 digitala bilder blir priset: 1700kr + 3500kr = 5200kr

Bra att veta inför bokning!

  • För att garantera det datum du önskar för gravidfotografering rekommenderar jag att skicka din förfrågan så snart som möjligt.

  • Ytterligare ett tips är att planera in fotograferingen mellan ca vecka 28-35 då magen hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka.

  • När vi bestämt ett datum så skickas en bekräftelse. Pga smittorisk tider är det av största vikt att komma symptomfri!

  • Boka gör du genom formuläret längst ner på sidan. 

  • Vid avbokning senare än 48 timmar debiteras startavgiften för din fotografering:-  Undantag görs vid läkarintyg samt symptom på förkylning. Byte av tid sker även senast 48 timmar innan bokad fotografering.

  • Partner och/eller eventuella blivande storasyskon är välkomna att vara med på fotograferingen (viktigt att alla är symptomfria).

Ställ en fråga eller boka!

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer så snart jag kan.

Swish_Logo_Primary_Light-BG_P3.png
izettle-paypal-lockup-small-primary-pos-
Klarna_Pink.png

073-742 82 17 

info@studioparkway.com 

Ulvsundavägen 108a,

16867 Bromma

1 tr upp med hiss!

bottom of page