Så, hur gör man om man aldrig tagit bilder i studio förut?

Om man inte känner sig jättebekväm att stå halvnaken framför kameran?

Jag kan garantera dig att du får en fin upplevelse med mig i studion. Jag har jobbat med gravida i mer än 10 år och har själv varit gravid så jag vet precis hur det är!

För mig är det absolut viktigaste att du känner att du får möjlighet att berätta om dina önskemål, vad som är obekvämt för dig och dina förväntningar på fotograferingen.

Tillsammans lägger vi upp en plan som passar och känns bra för just dig!

 

En annan sak jag tycker är viktig är att du ska veta att inga bilder publiceras eller visas för andra kunder utan din skriftliga tillåtelse! Det gör att du kan fokusera till 100% på att vara dig själv framför kameran utan att känna stress att bilderna kommer användas utan att du vet om det.

Däremot blir jag självklart superglad om jag får använda dina vackra bilder för att visa andra vackra gravida vad för typ av bilder jag tar!

Hur går det till?

När du bokar en tid hos mig så börjar vi med att gå igenom vilken typ av bilder du önskar. Detta görs oftast innan den bokade tiden via mail/telefon. På själva fotograferingsdagen så sätter vi oss ner och pratar om vilka förväntningar du har och om du har några speciella önskemål. Vi går igenom ombyten och de alternativ jag erbjuder i min studio.

Under fotograferingen är det viktiga att du är avslappnad och har kul. Jag förespråkar naturliga positioner och låter dig aldrig stå i en position som är obekväm för dig.

Direkt efter fotograferingen sitter vi tillsammans och väljer dina bilder. De levereras ca 3 dagar efter digitalt.

Din investering

 • Konsultation kring din personliga gravidfotografering

 • Fotografering i studio i 30-45 min

 • Möjlighet att bära unika handgjorda gravidsmycken

 • Lån av gravidklänningar, tyger och blomkransar

 • Val av bilder på plats samma dag

 • Leverans digitalt inom ca 3-4 dagar (med reservation för högt tryck)

Priser

Fotografering i studio 1500:-

1 digital bild 700:-

5 digitala bilder 3000:-

10 digitala bilder 3500:-

15 digitala bilder 4000:-

20 digitala bilder 4500:-

25 digitala bilder 5000:-

Bra att veta inför bokning!

  • För att garantera det datum du önskar för gravidfotografering rekommenderar jag att skicka din förfrågan så snart som möjligt.

  • Ytterligare ett tips är att planera in fotograferingen mellan ca vecka 28-35 då magen hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka.

  • När vi bestämt ett datum så skickas en bekräftelse. Pga corona tider är det av största vikt att komma symptomfri!

  • Boka gör du genom formuläret längst ner på sidan. 

  • Vid avbokning senare än 48 timmar debiteras 500:-  Undantag görs vid läkarintyg samt symptom på förkylning. Byte av tid sker även senast 48 timmar innan bokad fotografering.

  • Partner och/eller eventuella blivande storasyskon är välkomna att vara med på fotograferingen (viktigt att alla är symptomfria).

  • För att garantera bästa service och kvalitet för just dig tar jag endast emot ett begränsat antal gravidfotograferingar per månad då jag är väldigt mån om mina kunder. Det handlar inte bara om att föreviga din graviditet med vackra bilder, utan även om att skapa en upplevelse anpassad just för dig.

För mer information och bokning vänligen maila din förfrågan till info@studioparkway.com eller smsa 0737428217

Swish_Logo_Primary_Light-BG_P3.png
izettle-paypal-lockup-small-primary-pos-
Klarna_Pink.png

073-742 82 17 

info@studioparkway.com 

Ulvsundavägen 108a,

16867 Bromma

1 tr upp utan hiss!