top of page
studioparkway.jpg

Gravidfotografering

Så, hur gör man om man aldrig tagit bilder i studio förut?

Om man inte känner sig jättebekväm att stå halvnaken framför kameran?

Jag kan garantera dig att du får en fin upplevelse med mig i studion. Jag har jobbat med gravida i mer än 10 år och har själv varit gravid så jag vet precis hur det är!

För mig är det absolut viktigaste att du känner att du får möjlighet att berätta om dina önskemål, vad som är obekvämt för dig och dina förväntningar på fotograferingen.

Tillsammans lägger vi upp en plan som passar och känns bra för just dig!

Yours truly

Olivia Nordlander

Hur ska jag boka en tid när jag inte vet hur jag kommer må framöver i min graviditet?

Det här är en frågeställning som jag ofta möter.

Många gånger tvekar man för att boka en gravidfotografering just för att man inte vet hur man kommer må längre fram (när fotograferingen förväntas ske) samt hur stor/liten magen kommer vara.


Kanske har man mått väldigt dåligt i sin graviditet eller kanske varierar det från dag till dag vilket gör det svårt att planera en fotografering.

Jag tänker såhär, vi kan aldrig veta hur vi kommer må en specifik dag oavsett om det handlar om fysiska eller psykiska besvär.

Däremot kommer vi ångra oss om vi väntar för länge på att boka en gravidfotografering tex då det sen av förståeliga skäl kan vara för sent att fotas.

Jag VET hur det kan vara och hur oförutsägbart det kan vara och är väldigt förstående i sådana situationer. Bokar man en tid några månader/veckor fram och när datumet sen närmar sig känner att “nä jag klarar inte detta”, då kan man absolut skjuta på tiden eller avboka den.

 

Det finns alltså inget tvång att genomföra fotograferingen bara för att man bokat den. Självklart kan du också ventilera dina tankar med mig så pratar vi om det som känns jobbigt och oklart så hittar vi en lösning som passar dig.

gravidfotografering_studioparkway

En annan sak jag tycker är viktig är att du ska veta att inga bilder publiceras eller visas för andra kunder utan din skriftliga tillåtelse!

Det gör att du kan fokusera till 100% på att vara dig själv framför kameran utan att känna stress att bilderna kommer användas utan att du vet om det. Däremot blir jag självklart superglad om jag får använda dina vackra bilder för att visa andra vackra gravida vad för typ av bilder jag tar!

Lånegarderob

Här kan du se en del av de klänningar jag har att låna ut. En del är fortfarande nytt och har inte ännu burits av någon än så därför fylls galleriet på allteftersom!

studioparkway

Detta ingår:

 • Konsultation kring din personliga gravidfotografering

 • Fotografering i studio i 30-60 min

 • Lån av gravidklänningar, tyger och blomkransar

 • Val av bilder på plats samma dag (studiofotografering)

 • Snabb leverans inom 1 vecka

PRISLISTA

Fotografering i studio för gravid kostar 1700kr och sen tillkommer något av dessa paket

 

1 digital bild 800:-

5 digitala bilder 3500:-

10 digitala bilder 4000:-

15 digitala bilder 4600:-

20 digitala bilder 5200:-

25 digitala bilder 5800:-

 

 

Så tex om du vill ha 5 digitala bilder kostar det 1700+3500= 5200kr

Jag är här för att hjälpa dig göra din gravidfotografering så bekväm som möjligt därför har jag sammanställt allt du behöver veta inför din bokning för att säkerställa en smidig och stressfri upplevelse. Om du vill ha mer information eller boka en fotografering, tveka inte att höra av dig till mig.

 • För att garantera det datum du önskar för gravidfotografering rekommenderar jag att skicka din förfrågan så snart som möjligt.

 • Ytterligare ett tips är att planera in fotograferingen mellan ca 8-4 veckor innan beräknad födsel så magen hunnit växa till sig lite, men inte hunnit börja sjunka.

 • När vi bestämt ett datum så skickas en bekräftelse. Pga smittorisk tider är det av största vikt att komma symptomfri!

 • Boka gör du genom formuläret längst ner på sidan eller genom att smsa en förfrågan. 

 • Vid avbokning senare än 48 timmar debiteras startavgiften för din fotografering:-  Undantag görs vid läkarintyg samt symptom på förkylning. Byte av tid sker även senast 48 timmar innan bokad fotografering.

 • Partner och/eller eventuella blivande storasyskon är välkomna att vara med på fotograferingen (viktigt att alla är symptomfria)

Undrar du något? Eller vill du boka?

Tack för din förfrågan! Ser fram emot att besvara den!

För mer information och bokning vänligen maila din förfrågan till info@studioparkway.com eller vid brådskande smsa 0737428217

Ulvsundavägen 108a,

16867 Bromma

1 tr upp med hiss!

Swish_Logo_Primary_Light-BG_P3.png
izettle-paypal-lockup-small-primary-pos-
Klarna_Pink.png
bottom of page